eBay Classifieds » All ads » Jobs » 

healthcare administration in Phoenix

(1-24 of 110 ads)
View as:
    1. Global Benefits Administration Manager

      HRC 18-25Global Benefits Administration Manager(AKA Benefits Director in some organizations)Direct both US and International Benefits Administration for a global organization!Our client is a top ranked global Engineering and Construction firm with a long history of designing ...

    2. Pharmacy Production Clerk

      ESSENTIAL FUNCTIONS:Accurate and timely execution of all assigned tasks in accordance with standard operating procedures, work instructions and supervisor direction.Tasks may include but are not limited to:Packing orders Timely and accurately packaging medications to be ...

    3. Warehouse Assistant

      ESSENTIAL FUNCTIONS: The Warehouse Assistant is responsible for performing tasks related to receiving product, stocking and replenishment, and inventory control. This includes safely unloading trucks and unpacking received product, comparing the purchase order to the product ...

    4. IT Facility Telecomm Analyst Sr - 135686

      --- Banner Health's IT Account Mgmt Department is currently looking for an IT Facility Telecomm Analyst Sr for the IT AZ West Support Team. This team is responsible for meeting the I/T needs of all the AZ West Service Area facilities. The position is responsible for ...

    5. IT BI Integration Sr Consultant - 135593

      --- Banner Health's IT BI Department is currently looking for an IT BI Integration Sr Consultant. This department supports the data integration needs for all Banner Health Network source system integration. The ideal candidate will preferably have: Five to Ten years ...

    6. Unit Assistant - Surgery - 135371

      --- About Banner Thunderbird Medical CenterAt Banner Thunderbird Medical Center, innovative technology and compassionate caring create a unique healing environment. Within our nonprofit, 563-bed acute-care hospital, we offer an array of vital adult and pediatric services ...

    7. Unit Assistant - Surgery - 135370

      --- About Banner Thunderbird Medical CenterAt Banner Thunderbird Medical Center, innovative technology and compassionate caring create a unique healing environment. Within our nonprofit, 563-bed acute-care hospital, we offer an array of vital adult and pediatric services ...

    8. Business Support Coordinator / I-9 and E-Verify Auditing - 135346

      --- About Banner Health (Corporate)Within Banner Health Corporate, you will have the opportunity to apply your unique experience and expertise in support of a nationally-recognized healthcare leader. With locations in Phoenix and Mesa, we offer stimulating and rewarding ...

    9. Coder Quality Analyst HIMS Acute Care Compliance & Education - 135344

      --- About Banner Health (Corporate)Within Banner Health Corporate, you will have the opportunity to apply your unique experience and expertise in support of a nationally-recognized healthcare leader. With locations in Phoenix and Mesa, we offer stimulating and rewarding ...

    10. Medical Front Office - Lead

      Job is located in downtown Phoenix, Arizona. Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is ...

    11. Health Information Management - Compliance Director

      ****Direct Hire Opportunity**** Concentric Healthcare Solutions is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently ...

    12. Care Coordinator

      **Direct Hire Opportunity** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking ...

    13. ADMINISTRATIVE ASSISTANT / FRONT OFFICE ~ SCOTTSDALE

      Excellent opportunity for motive positive professional in an established Scottsdale healthcare staffing company. Job requirements: * Outstanding written and verbal communication skills * Answer phones*Schedule appointments * Manage files * Verify references, licenses and ...

    14. Care Coordinator

      **Direct Hire Opportunity** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking ...

      No PartTime
      No Contract
      No Internship
      No Freelance
      No Telecommute

    15. Health Information Management/Compliance Director

      ****Direct Hire Opportunity**** Concentric Healthcare Solutions is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently ...

      No PartTime
      No Contract
      No Internship
      No Freelance
      No Telecommute

    16. Front Office Lead (Medical)

      **DIRECT HIRE OPPORTUNITY** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking for a skilled ...

      No PartTime
      No Contract
      No Internship
      No Freelance
      No Telecommute

    17. Insurance Specialist

      Empowering the delivery of excellent patient care in facilities close to their homes starts with you. Every person's job at McKesson Specialty Health makes a difference in the lives of patients throughout the country. Our products and services touch the full continuum of ...

    18. Financial Analysis Consultant - Managed Care - BHN - 135577

      --- Banner Health Network is currently seeking a Financial Analysis Consultant to oversee Managed Care Programs. The Financial Analysis Consultant will be in charge of doing complex analysis work on population based contracts. This department is responsible for ...

    19. Interim Director of Cath Lab-Special Procedures

        HCN Healthcare is interviewing immediately for an experienced professional for our hospital. To learn more and to be considered for an interview please email your resume to:  jobs at hcnhealthcare. com Resume must be reviewed for consideration. We look forward to ...

    20. Medical Assistant/ Health and Wellness Coach

      Seeking medical professional with a dynamic personality to join our Glendale, AZ location as a medical assistant. Candidate must be passionate about helping others, dependable, and interested in professional growth and development. Ideal candidate possess clinical ...

    21. Learning Experience Coordinator - 135347

      --- About Banner Health (Corporate)Within Banner Health Corporate, you will have the opportunity to apply your unique experience and expertise in support of a nationally-recognized healthcare leader. With locations in Phoenix and Mesa, we offer stimulating and rewarding ...

    22. Medical Surgical Telemetry Registered Nurse (RN)

      For details and to apply, please visit http://www.careervitals.com/j/6802715 Job Title: Medical Surgical Telemetry Registered Nurse (RN) Company Name: Favorite Healthcare Staffing Location: Phoenix, Arizona Job Type: Contract/Temporary Profession: Registered Nurse ...

    23. Care Coordinator

      **Direct Hire Opportunity** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking ...

    24. Director of Compliance

      ****Direct Hire Opportunity****   Concentric Healthcare Solutions is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution.   Concentric is ...