eBay Classifieds » All ads » Jobs » 

recruiting coordinator in Phoenix

(1-24 of 131 ads)
View as:
    1. Staff Pharmacist - 135670

      --- Comprised of over 40 employees, BBMC pharmacy provides both clinical and distributive pharmacy services across all service lines of the hospital. This work is coordinated through a main pharmacy, and Floor-based pharmacists. The department utilizes a variety of ...

    2. Business Support Coordinator / I-9 and E-Verify Auditing - 135346

      --- About Banner Health (Corporate)Within Banner Health Corporate, you will have the opportunity to apply your unique experience and expertise in support of a nationally-recognized healthcare leader. With locations in Phoenix and Mesa, we offer stimulating and rewarding ...

    3. Registered Nurse Transfer Services Director - 135329

      --- About Banner Health (Corporate)Within Banner Health Corporate, you will have the opportunity to apply your unique experience and expertise in support of a nationally-recognized healthcare leader. With locations in Phoenix and Mesa, we offer stimulating and rewarding ...

    4. Medical Front Office - Lead

      Job is located in downtown Phoenix, Arizona. Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is ...

    5. Health Information Management - Compliance Director

      ****Direct Hire Opportunity**** Concentric Healthcare Solutions is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently ...

    6. Care Coordinator

      **Direct Hire Opportunity** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking ...

    7. RN/BSN Nurse Educator

      We are seeking an innovative, out-of-the-box, creative, talented and inspiring Nurse Educator with a proven track record of success. The applicant will need to produce a minimum of 10 references (professional and/or professional)prior to the interview process initiating. ...

    8. Care Coordinator

      **Direct Hire Opportunity** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking ...

      No PartTime
      No Contract
      No Internship
      No Freelance
      No Telecommute

    9. Health Information Management/Compliance Director

      ****Direct Hire Opportunity**** Concentric Healthcare Solutions is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently ...

      No PartTime
      No Contract
      No Internship
      No Freelance
      No Telecommute

    10. Front Office Lead (Medical)

      **DIRECT HIRE OPPORTUNITY** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking for a skilled ...

      No PartTime
      No Contract
      No Internship
      No Freelance
      No Telecommute

    11. Assisted Living Manager

      WESTliving is a dynamic hospitality based senior housing owner operator.  Our culture is focused on providing world-class service to our customers through a dedicated team of service professionals.  We do this by hiring the best Team Members and encouraging an environment ...

    12. Recruitment Coordinator

        HR/Recruiting Coordinator (Tempe) Coordinating and supporting all recruiting efforts as needed. Coordinates, process and conduct activities related to the applicant pre-employment process. Ensure that all policies and company regulations and procedures are followed. ...

    13. Outside Sales Representative (Open territory)

      JOIN A WINNING TEAM! WE ARE EXPERIENCING TREMENDOUS GROWTH AND EXPANDING NATIONWIDE, APPLY TODAY! For 5 consecutive years (2010 – 2014), Central Payment (CPAY) has qualified for the Inc.500/5000 as one of the fastest growing companies in the United States. Our success is ...

    14. Outside Sales Representative (Open territory)

      JOIN A WINNING TEAM! WE ARE EXPERIENCING TREMENDOUS GROWTH AND EXPANDING NATIONWIDE, APPLY TODAY! For 5 consecutive years (2010 – 2014), Central Payment (CPAY) has qualified for the Inc.500/5000 as one of the fastest growing companies in the United States. Our success is ...

    15. Care Coordinator

      **Direct Hire Opportunity** Concentric Healthcare Staffing is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution. Concentric is currently looking ...

    16. Director of Compliance

      ****Direct Hire Opportunity****   Concentric Healthcare Solutions is a leader in the healthcare recruiting and staffing industry. Concentric exhibits a passion for partnering with our clients to become an integral part of their staffing solution.   Concentric is ...

    17. Staffing CSR / Recruiter

      Allegiance Staffing - Phoenix is a busy, rapidly growing, centrally located light industrial staffing firm and we are currently hiring for a qualified and motivated "Staffing Customer Service Representative (CSR)" / "Staffing Recruiter". The ideal candidate will: * have ...

    18. BSS Chaplain-AZ - 135462

      --- Currently Banner Staffing Services, the temporary workforce division of Banner Health are seeking experience Chaplain staff to provide spiritual care to patients and staff in Banner facilities thru the East Valley.--- Job SummaryThis position is responsible for ...

    19. Security Senior Director - 135429

      --- Banner Health is recruiting for a Security and Safety Senior Director. This is an excellent opportunity for a proven strategic, hands-on leader to join one of the country's top healthcare systems. To learn more about Executive Careers with Banner Health please visit ...

    20. NATIONAL PORTRAIT STUDIO  MANAGER - GLAMOUR SHOTS

      Portrait Studio ManagerGlamour Shots is accepting applications for the position of Studio Manager in training for the Expansion in our West Coast Market Locations, specifically the San Diego Market and Metro Phoenix Scottsdale Must be able to Train in our new Scottsdale ...

    21. Chief Development Officer

      Job Summary Responsible to strengthen and grow the donor base and the development program to meet assigned financial goals. Supports the Regional Chief Executive who is the chief fundraiser for the region.Drives a strong revenue-oriented culture based on market-driven ...

    22. HR Generalist

      Provides supoort in the functional areas of the HR deparment, which may include recruitment and employment, personnel records, empolyee and/or laobor relations, job evaluations, benefits administration, training adn payroll processing. Performs customer service by ...

    23. Business Development Program Manager

      NW Recruiters is seeking a Business Development Program Manager. This role will be responsible for the development and execution of a sales and marketing strategy to achieve revenue targets for our Financial Services Insurance products. Assure guidelines and implementation ...

    24. Customer Set-Up Supervisor

      Equal Opportunity Employer: Minority/Female/Disability/Veteran Other Possible Location: N/A Job Schedule: N/A Job Shift: Standard Business Hours Pay: N/A Travel: None Relocation: N/A Job Summary Supervises and evaluates entire Setup department for Commercial, Roll off ...